Η 15η Διεθνής Έκθεση Χάλυβα Κίνας, Σιμεντοποιημένου Καρβιδίου και Προηγμένης Κεραμικής ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 2 Ιουνίου!

October 19, 2023

 

Η 15η Διεθνής Έκθεση Κίνας για τη Μεταλλουργία σκόνης, το Σιμεντοποιημένο Καρβίδιο και την Προηγμένη Κηραμική ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 2 Ιουνίου!Οι τρεις ημέρες της έκθεσης, εκθέτες και επισκέπτες από όλη τη χώρα ήρθαν στην εκδήλωση όπως υποσχέθηκε.

 

Τα κύρια προϊόντα που εκτίθενται είναι καλσινωμένη αλουμίνη σκόνη, 95 βαθμού, 96 βαθμού, 99 βαθμού κεραμική σκόνη κόκκους, 5G κεραμικό φίλτρο αλουμίνη σκόνη και ούτω καθεξής.Το προσωπικό εξήγησε με ενθουσιασμό τα χαρακτηριστικά του προϊόντος σε κάθε πελάτη., άκουσε προσεκτικά τις ανάγκες τους, απάντησε στις ερωτήσεις τους και προσπάθησε να προσφέρει την πιο επαγγελματική εξυπηρέτηση για τους πελάτες,ώστε όλοι να μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα τους τομείς εφαρμογής και τα τεχνικά πλεονεκτήματα των προϊόντων μας.

 

Δρ Biegerl, ανώτερος μηχανικός της NABALTEC, Γερμανία,Επίσης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, παρουσίασε ένα νέο προϊόν με τίτλο "Πώς τα βελτιστοποιημένα υλικά Al2O3 μπορούν να βελτιώσουν την επεξεργασιμότητα στην παραγωγή κεραμικών"Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο Δρ Biegerl, ανώτερος μηχανικός από την NABALTEC της Γερμανίας, παρουσίασε επίσης μια παρουσίαση σχετικά με το "Πώς τα βελτιστοποιημένα υλικά Al2O3 μπορούν να βελτιώσουν την επεξεργασιμότητα στην κατασκευή κεραμικών.Τα νέα προϊόντα που αναπτύχθηκαν βελτίωσαν περαιτέρω τις επιδόσεις τους και είναι ασφαλέστερα και πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

 

Η έκθεση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, η Χουϊτάι Κεραμική είναι ευγνώμων που σας συναντά εδώ.για τους πελάτες να λύσουν προβλήματα, για τους πελάτες να δημιουργήσουν αξία" επιχειρηματική φιλοσοφία να πάει χέρι-χέρι μαζί σας. Ανυπομονούμε να συναντηθούμε ξανά!

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η 15η Διεθνής Έκθεση Χάλυβα Κίνας, Σιμεντοποιημένου Καρβιδίου και Προηγμένης Κεραμικής ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 2 Ιουνίου!  0