De 15e China International Powder Metallurgy, Cemented Carbide and Advanced Ceramics Exhibition is op 2 juni succesvol afgesloten!

October 19, 2023

 

De 15e China International Powder Metallurgy, Cemented Carbide and Advanced Ceramics Exhibition is op 2 juni succesvol afgesloten.De drie dagen van de tentoonstelling, exposanten en bezoekers uit het hele land kwamen naar het evenement zoals beloofd.

 

De belangrijkste producten die worden tentoongesteld zijn verkalkt alumina poeder, 95-klasse, 96-klasse, 99-klasse keramische granulatie poeder, 5G keramische filter alumina poeder enzovoort.De medewerkers legden elke klant enthousiast uit wat het product was., luisterde aandachtig naar hun behoeften, beantwoordde hun vragen en probeerde de meest professionele service voor de klanten te bieden,zodat iedereen de toepassingsgebieden en technische voordelen van onze producten beter kan begrijpen.

 

Dr. Biegerl, Senior Engineer van NABALTEC, Duitsland,Ook heeft het bedrijf tijdens de tentoonstelling een nieuwe productpresentatie gehouden met de titel "Hoe geoptimaliseerde Al2O3-materialen de verwerkbaarheid in de keramische productie kunnen verbeteren"Tijdens de tentoonstelling hield Dr. Biegerl, een senior ingenieur van NABALTEC, Duitsland, ook een presentatie over "Hoe geoptimaliseerde Al2O3-materialen de verwerkbaarheid in keramische productie kunnen verbeteren.De nieuw ontwikkelde producten hebben hun prestaties verder verbeterd en zijn veiliger en milieuvriendelijker.

 

De tentoonstelling is met succes afgesloten, Huitai Ceramics is dankbaar om u hier te ontmoeten.voor klanten om problemen op te lossen, voor klanten om waarde te creëren" bedrijfsfilosofie om hand in hand met u te gaan.

laatste bedrijfsnieuws over De 15e China International Powder Metallurgy, Cemented Carbide and Advanced Ceramics Exhibition is op 2 juni succesvol afgesloten!  0